Преди ремонта, по време на ремонта и подмолното бъдеще

Преди ремонта, по време на ремонта и подмолното бъдеще

Много жени започват основния ремонт на банята с покупката на плочки, дизайнерски проекти и куп препоръчани „специалисти по всичко“. Нарочно наблягам на фактора „ЖЕНА“, тъй като няма ремонт, започнат и довършен от мъж.

Всяко начало, преди пускането на къртача е трудно, затова освен прекрасните идеи, фантастичните дизайнерски чертежи /които в 99% нямат никакво техническо покритие/ е нужно да се намеси човек от практиката – някой като нас.

Какво всъщност предлагаме:

1. Предварителен оглед на място и обсъждане на всички възможности за разпределение на санитарията, уредите и всичко свързано с помещенията „БАНЯ, КУХНЯ, МОКРО“.

2. Избор на оптимален вариант с оглед на функционалността, габаритите на предметите и разстоянията между тях.

3. На всеки специалист ВиК е пределно ясно, че българският пазар няма как да работи с неръждавейка на пресова сглобка за чиста вода и чугун или муфиран полипропилен за канал затова ние предлагаме: с наличния бюджет да направим нещата правилно и с минимални бъдещи „бомбички“.

4. Искаме да намалим „работата след майстори“ – грехота е да се разбива нова баня, заради красива декоративна капачка, която няма нищо общо със сифона, или някой е пропуснал да тества водопровода с помпа на 10 бара.

Много майстори изграждат канализация без да имат представа от тази работа. В момента в който видите 1 коляно в пътя на оттичането на водата, просто изхвърлете майстора. След такъв, каналът НЕ подлежи на отпушване и няма как дори и с машина да се ревизира.

На практика ние Ви предлагаме спокойствие и безаварийно използване на основните инсталации в дома – водопровод, канал, отопление. Разбира се електроинсталацията също е изключително важно да е изпълнена надеждно и за целта ние имаме много добър специалист, който може да оцени изпълнението, да направи препоръки, а ако ситуацията е безнадеждна, може да изгради нова качествена инсталация.

Ние НЕ искаме чуждата работа или обект, ние Не искаме да работим след „Майстори“, а просто с един оглед и малко препоръки нещата да позволят на хората да спят спокойно без риск да се събудят в малко езеро или непрекъснато да имат някакъв проблем.